SAFETY, HEALTH, ENVIRONMENT AND QUALITY(SHEQ)

Al ruim 60 jaar staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel.

Ons kostbaarste bezit zijn onze medewerkers, wij doen dan ook al het mogelijke om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren.
Al onze medewerkers zijn in bezit van verschillende PBM’s, een VCA certificaat, hijsbewijs en de nodige bijscholing.

Veiligheid is  bij ons erg belangrijk en hier wordt dus ook veel aandacht aan besteed. Regelmatige worden er werkplekinspecties en toolboxmeetings gehouden.

Ook is ons bedrijf voorzien van de hoogst haalbare certificeringen waaronder het VCA Petrochemie, ISO 9001:2015, Safety Culture Ladder en wij zijn Erkend Leerbedrijf.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet! Dat past niet alleen in de hele structuur van RKB, maar dat is ook waar onze certificeringen voor staan.

Download VCA P pdfDownload ISO 9001 pdfDownload Safety Culture Ladder

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Naast het streven naar Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Kwaliteit, hebben wij ook oog voor de menselijke aspecten van ons bedrijf.

VCA PETROCHEMIE

Veiligheid bij uitvoerende werkzaamheden is van levensbelang, of dit nou op de bouwplaats, in de petrochemie, industrie of in de werkplaats is.

ISO 9001 : 2015

ISO 9001 is in vrijwel iedere sector een begrip. Het is dé wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt.

ERKEND LEERBEDRIJF

Onze medewerkers zijn ons kostbaarste bezit, daarom bieden wij onder andere regelmatig opleidingen en cursussen aan.

SAFETY CULTURE LADDER 

Bij de Safety Culture Ladder richten ze zicht op de veiligheid. Er wordt hierbij gemeten wat het veiligheidsbewustzijn is onder de medewerkers. Door deze uitkomst, kan het gericht te werk worden gegaan betreft het verbeteren van de veiligheidsbewustzijn.

 

 

Vraag een offerte aan
Solliciteer nu