VACATURE(LEERLING) MACHINIST TORENKRAAN

Ben jij helemaal op je gemak op een mobiele torenkraan en werk jij graag aan mooie projecten?
Kan jij goed zelfstandig werken en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel?
Lees dan snel verder!

Als mobiele torenkraan machinist ga je elke dag op pad met een van onze nieuwe, goed onderhouden machines. Of het nu gaat om renovatiewerk, evenementen, petrochemie, haven, industrie of (krappe) bouwplaatsen, RKB is erbij.

Je bent actief op verschillende projecten en komt op de mooiste plekken in Nederland.
Het werk is daarom zeer afwisselend en uitdagend. Je bent daarnaast niet alleen een vakman, maar je bent ook iemand die meedenkt en zoekt naar oplossingen voor onze klanten.

Hoe ziet je dag eruit?

  • Je komt rond 06:00 uur aan op de zaak om de kraan op te halen. Je hebt dan nog even de tijd om gezellig een bakje koffie te drinken met je collega’s.
  • Vervolgens pak je de kraan en rij je naar de locatie van je opdracht. Daar hou je je bezig met verschillende hijswerkzaamheden. Van het hijsen van kozijnen tot het opperen van kalkzandsteen of het rooien van een boom.
  • Rond 16:00 uur rijd je weer terug naar de zaak. Je praat je collega’s nog even bij en neemt met de planners de volgende dag door.
    Tot slot, ga je lekker naar huis waar een heerlijke maaltijd op je wacht.

Je komt terecht in een snelgroeiend familiebedrijf waar je geen nummertje bent. Je speelt dan ook een belangrijke rol in onze organisatie en hebt volop de mogelijkheden om door te groeien of je verder te ontwikkelen. We staan daarnaast open voor verandering en horen graag jouw feedback. Wij willen samen namelijk ECHT naar een hoger niveau.

Ben jij enthousiast geworden en in bezit van een rijbewijs B, C€, VCA- en TCVT certificaat?
Mail of bel ons dan snel voor een vrijblijvende kennismaking en een kop koffie!
info@rkbkraanverhuur.nl / 0180-420400

Vraag een offerte aan
Solliciteer nu